Architecture Aromatique

mei-juli 2023 en januari 2024

Architecture Aromatique‘, Lambdaprint op Dibond, diverse formaten

 

In april 2023 maakte ik voor het eerst kennis met de mensen van glastuinbouwbedrijf Koppert Cress in Monster. https://www.koppertcress.com/nl 

Ik was geïnteresseerd in het roze ledlicht dat zij gebruiken in de kassen, in combinatie met de architectuur. Ik werd zeer gastvrij ontvangen door Bart van Beurs en Freek Herpers, en mocht met hulp van Freek (en Yorgos) foto’s maken achter in een van de hallen. Later maakte ik ook kennis met Stijn Baan, commercieel directeur, die in september op bezoek kwam in mijn studio in Den Haag.

Ik ben afgelopen jaar vier keer bij Koppert Cress geweest: in de lente, zomer en afgelopen januari, en maakte de foto’s bij opkomend daglicht, onder heel verschillende omstandigheden.

Afgelopen januari vroeg in de ochtend, heb ik foto’s gemaakt van de doorgangen tussen de hallen, in verschillende kleuren ledlicht.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide