Project Studio 

Prins Clauslaan 9-18 Den Haag

De nieuwe studio is in gebruik genomen. Op deze pagina doe ik met foto’s verslag van ideeën, schetsen en installaties in de studio.

Previous slide
Next slide

14 april 2023

Deze week de sleutel ontvangen van mijn nieuwe, tijdelijke project studio. Het is een glazen ruimte boven de A12 en onder het Openbaar Ministerie. De buren zijn de Rechtbank, de Koninklijke Bibliotheek, en de tijdelijke Tweede Kamer. De studio heeft twee verdiepingen, de bovenste om te werken en een presentatieruimte op de begane grond. Het eikenhouten tafeltje komt van de kringloopwinkel in de buurt.

Previous slide
Next slide

31 Mei 2023

Dit tweede schilderij hangt ook in het midden van de ruimte aan het plafond. 

Previous slide
Next slide

27 Mei 2023

Op de dag van de protesten op 27 mei was de snelweg onder de studio leeg.

Previous slide
Next slide

23 Mei 2023

Dit schilderij hangt als proef in het midden van de ruimte aan het plafond. Een klein schilderij ober hetzelfde onderwerp hangt tegen de zwarte wand.

Previous slide
Next slide

3 Mei 2023

Voortdurend lopen mensen vlak langs de ruimte, vaak kijken ze naar zichzelf in de ruit of ze kijken echt naar binnen. Soms lijkt het of ze binnen lopen. Ik maak een serie over deze voorbijgangers.

Previous slide
Next slide

Mei 2023

Een idee is enkele kleine en grote schilderijen te tonen op de begane grond. Dit is een test met een klein schilderij. Van buitenaf spiegelt het zo dat het beeld lijkt te zweven. Het schilderij zelf verwijst naar een installatie die ik jaren eerder in New York maakte.